30-07-2010

eerste bezoek...

donderdag 29 juli... de voormiddag gaat op aan een bezoek aan het 5de (pijnkliniek) voor een ruggeprik, alweer een nieuwe omgeving met allerlei hightech machines, nen mens zou er tureluurs van worden. Naderhand een uurtje platte rust om het spul netjes zijn weg te laten zoeken en klaar is kees.

Na de middag treinen Roosje en Marjan naar de minnewaterstad. Marjan heeft na een grondige studie van de mogelijkheden op internet beslist, dat de vlotste optie om tot bij St Jan te komen een treinhalte in de buurt is van het AZ is. Dat valt naderhand een beetje tegen want kost een kwartiertje extra voetenwerk terwijl de Lijn-bussen pal voor het AZ stoppen.

Leuk weerzien met Roosje en gelegenheid om een beetje bij te praten en de planning voor de komen de dagen te overlopen... we krijgen stillekes aan weer wat grond onder ons voeten.

s'Avonds een goede babbel met Dr S. over de opstart en het verdere verloop van de therapie... ik ben er steeds meer van overtuigd dat dit de enige juiste weg is om deze kaap te ronden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten