17-08-2010

medische update / drie


Morgen laatste "chemo-shot" (nummer 4)van de 1ste inductiefase. Mijn "witte" blijven min of meer stabiliseren rond de 3.000 eenheden zodat het stillekesaan twijfelachtig wordt of er nog "quarantaine" zal inzitten in de eerste dagen... afwachten!

Als alles volgens schema blijft lopen kan ik in het 2de deel van volgende week naar huis om dan de volgende fase (inductie II) in dagtherapie aan te vatten.

De overlast van de chemo blijft voorlopig beperkt tot een pak gewichtsverlies (-11kg)... heeft er trouwens iemand tips om gezond en snel weer bij te komen ???

Voor de rest stel ik vast dat ik gewoon tijd te kort zal hebben om hier al mijn geplande activiteiten af te werken: dat wordt alweer overwerken thuis vrees ik!!

4 opmerkingen:

 1. Straf spul die witte van u ...
  en voor de rest u lekker laten verwennen met de keuken van Roosje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik treedt Martine bij: niets overhaasten en vrouwkes kost eten bij de stove deze winter..gewicht komt vanzelf terug..Beter mager en taai dan opgezwollen en zo ziek als ne nond...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben de laatste 7 maanden 9kg bijgekomen...Maar ik vrees dat je aan mijn tip niet veel zal hebben ;)

  Cindy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De voedzame kost uit grootmoeders keuken, of wat koolhydraten in lekkere pasta's, coureurs eten toch elke morgen spaghetti? Ik wil wel wat recepten meebrengen uit Italië straks :-)

  Blij te horen dat het fysiek en moreel goed gaat! En by the way, diene goen voor diene (pinkster)maandag staat klaar hé, we houden je daar aan!

  Groetjes,

  Nathalie en Luc

  BeantwoordenVerwijderen