09-08-2010

secondlife


Ik kan mis zijn maar als ik het goed voor heb is er op vandaag geen katte die nog spreekt van dat "second life"-gedoe op internet. Dat was nochtans een paar jaar terug een redelijke stevige hype volgens de media. Je kon je jezelf in een virtuele driedimentionele wereld een fictief personage aanmeten en uit de bol gaan...

"De gebruiker kan zijn uiterlijk door middel van een Avatar naar wens aanpassen en huizen of andere voorwerpen naar eigen wensen ontwerpen. In Second Life kan een avatar niet sterven!

... een Avatar begot waar halen ze het uit! Maar alles wel beschouwd begin ik hier toch ook op een of andere rare manier aan een tweede leven. Het is toch een vreemde gedachte dat ik pakweg een halve eeuw geleden met mijn T-ALL een vogel voor de kat geweest zou zijn. Niks correcte analyse, want de technologie om dat uit te vissen bestond gewoon nog niet. Niks chemotherapie want die behandelingsmethode stond nog in haar kinderschoenen.

Volgens mij kan dat second life van mij nu nog een beetje alle kanten op (de wegen van de heer zijn namelijk zeer divers en ondoorgrondelijk). Maar anderzijds kan ik beter ook niet al te veel rare toeren plannen peins ik (foto ?).

Weet je wat: om geen vodden te maken zal het best zijn denk ik, dat ik de modaliteiten van mijnen Avatar eerst nog ne keer met Roosje ga afstemmen.

2 opmerkingen:

  1. op die foto afgaand: volgens mij doet zo'n medicijncocktail af en toe rare dingen in je hoofd ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Avatar? kabouter Plop zult ge bedoelen...Je hebt daar nu echt, echt iets van mee ze...! (Hopelijk was dat de bedoeling?)

    BeantwoordenVerwijderen