14-09-2010

zero

Nu de herfst weer in het land is, is het opnieuw van dat... de najaarscampagne voor zero-chocolade is terug op TV.

Gek hoe zoiets stoms als een TV-spotje je aan iets totaal anders kan doen denken.

Aan mijn oude moeder bijvoorbeeld, die vorig jaar rond deze tijd overleden is. Moeder had bij momenten een ware passie voor die zero-repen, er stak dan ook altijd een hele voorraad zero's in hare frigo, zeg maar: haar overlevingspakket.

Niet dat ge nu direct naar de winkel moet lopen hoor... volgens mij trekt die zero-chocolade écht op niks. Ik snap trouwens nog altijd niet waarom dat ons moeder die repen zo enorm lekker vond.

Op sommige vragen zal ne mens wel nooit een antwoord krijgen.

1 opmerking:

 1. Gezien de omstandigheden zit ik hier midden in de nacht uwen blog te lezen, het is beschamend lang geleden dat ik dat nog deed, "respect" trouwens voor de volharding en uw,voor ons verborgen, literair talent.
  Dus, midden in de nacht, surfen op het net, (geloof me moesten er golven zijn en had ik nen stravven pillucht,deed ik het wel op zee...)is ne mens op zoek naar wat afleiding en troost.
  Tot ik als bij wonder op uwen blog de gouden tip ontwaar...namelijk ZERO chocolade.
  Ik neem meteen den auto en ga bij de naftepompe langs d'autostrade "the stuff" halen,ne gast met nie veel haar nie meer, in peignoir, zwetend en proberen van te bleiten, diene gast achter da dik glas zal wel meer gewend zin hé?
  Tegenwoordig hebben ze de repen in fondant, melk- en witte chocolade,... ik neem ze meteen alle drie!

  Vele Groensels,merci voe den tip,en houd u an't ges hé. Fré (aka Freddy)

  BeantwoordenVerwijderen