10-03-2011

onzekerheid troef

Nu de "reinductiefase 1" erop zit en er enkele weken "recup" voorbij zijn wordt het tijd om de "reinductiefase 2" te plannen. Plannen is veel gezegd want het is in deze vaak koffiedik kijken. Het oorspronkelijke therapieschema blijkt na verloop van tijd meer een guideline dan een planningschema te zijn. Wat sinds mijn bezoek van deze voormiddag (gisteren) aan AZ Sint Jan zeker is, is dat we volgende week woensdag starten. Naast een portie cyclofosfamide en een snuifje mesna, staan er ook wat spuitjes Ara C en een ruggeprik op de menu. Als toetje komen daar nog wat pillekes Lanvis en Zofran bovenop... Kan iedereen nog volgen?

Volgens dokter S is dit een veel zwaardere coctail dan de vorige en is het vooral afwachten hoe mijn bloedwaarden gaan evolueren. Vooral de witte zijn wat dat betreft opnieuw in de gaten te houden want die bepalen het besmettings-risico... hoeveel die uit de bocht zullen gaan valt niet te voorspellen. Laat ons maar besluiten dat we om allerlei miserie te vermijden in de komende weken best geen vakantietrip naar Libiƫ plannen.

Voor het moment is het dus weer onzekerheid troef. Fingers crossed en het hoofd koel houden is de komende weken de boodschap.

1 opmerking:

  1. Fingers crossed dat zal ik zeker ook doen want ik kan niet volgen maar het is een menu met veel gangen zo te lezen. Maar Marc zoals in het verleden "ga ervoor man"

    BeantwoordenVerwijderen