29-07-2010

Brugge AZ Sint Jan

dinsdag 27 juli starten we met een bezoekje aan de huisarst voor Roosje... beetje koorst, beetje hoest, beetje radeloze nachten, nen mens zou voor minder plooien. De rest is aanmodderen tot Maarten komt om me naar Brugge te vergezellen.

Gesprek in de auto: de "T-ALL" Google-artikels en de vrij sombere prognoses voor oude knarren als ik... ne mens zou van minder vrolijk worden.

De incheck bij het AZ verloopt vrij vlot en de rest is wachten in een donkere gang op de komst van dr. S. die rond 14u30 komt opdagen in het prefab kantoortje. De man is duidelijk en communicatief en gaat uit van een goede prognose op volledig herstel (fuck you Google!) en legt een gedetailleerd chemotherapieschema voor die over een periode van 1 jaar zal lopen met een nazorgperiode van 2 jaar. Hij heeft 17 jaar ervaring in de materie en heeft zeer weinig gevallen van terugval meegemaakt!!!

... serieuse zucht van opluchting en knuffel met Maarten...

De rest van de namiddag vliegt voorbij met puncties en foto's en prikken en pillen en wegen en meten. Reistas uitpakken en kamer installeren... fantastisch is dat ik een labtop kan krijgen waarmee ik op internet kan: dat opent meteen ontzettend veel perspectieven om contact te houden met de buitenwereld.

Voor de rest is het vooral veel nieuwe routines opdoen en de spelregels van het huis en mijne nieuwe roommate Tjn leren kennen.

1 opmerking:

  1. je gaat nogal ne gang met die blog zeg. tot nog toe duidelijk geen tekort aan energie?
    "leuk om lezen" is natuurlijk niet de juiste uitdrukking, maar doe vooral voort. we volgen van dichtbij.

    BeantwoordenVerwijderen