26-08-2010

back home

We zeggen en schrijven donderdag 26 augustus 2010 en ik kan deze namiddag de draaideuren van het AZ Brugge achter me laten om me Kuurnewaarts te laten transporteren. Met een body die minstens 12Kg lichter is geworden en mogelijks ook met een hoofd waar ne kwalijken hoek af is (was dat vooraf ook al niet een beetje het geval?).

Niet dat mijn "T-ALL verhaal" hier stopt, maar laat ons zeggen dat we vandaag fase één achter de kiezen hebben.

Het verdere programma zal inhouden dat ik in september nog heel vaak heen- en weer zal pendelen tussen Kuurne en Brugge voor vervolgtherapiën... maar dat zien we dan wel weer.

Voor het overige wil ik hier zeker een dikke pluim achter laten voor alle mensen van het AZ Brugge: de verzorging was TOP !!!

Voor alleman op het thuisfront: heb ik gewoon woorden tekort... maar toch nen dikke en hartelijke merci voor alle hulp en support !!!


noot: aan de bloglezers die hier al een traan willen plengen omdat de blog hier zou stoppen, zou ik zeggen: niet paniekeren, de dagelijkse epistels zullen misschien wat mankeren, maar de inspiratie is zeker nog niet op. Come and see next week, zou ik zo zeggen.

1 opmerking: