02-08-2010

broodje bakpao

maandag 02 augustus / ziekenhuiskamers zijn vreemde oorden, een beetje zoals hotelkamers maar dan wel zonder de minste privacy. Deze middag bijvoorbeeld schoven ze hier Jn de noorderbuur door de voordeur van kamer 607, komt van zeeland of daaromtrend.

Jn ziet er niet bepaald tip-top uit, bij de minste inspanning begint hij zwaar te hijgen. Jn is trappenmaker geweest zegt hij maar is nu aan de AOW (verdient beter dan trappen maken naar hij zegt). Hij houdt van alle recente (teken-) films en hij heeft een grote externe harde schijf bij die vol staat met dat soort onzin (of ik er eentje wou zien ?).

Jn was hier vroeger al een keer voor een hernia-operatie met complicaties en komt nu terug voor een "chemo-kanon" of zoiets, de aparaten die ze deze namiddag op zijn "pallet" aangesloten hebben zijn anders reeds behoorlijk indrukwekkend, ik ben benieuwd wat dat morgen wordt als ze dat kanon "afvuren".

Ziekenhuiskamers zijn vreemde oorden, ik denk dat ik in elk geval een inslapertje neem voor de nacht, want zo te horen lijd de Jn ook aan een vrij ernstige vorm van ronchopathie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten