06-08-2010

foute kadoos

Mensen hebben blijkbaar moeite om met lege handen naar ziekenkamers te gaan... ze komen liefst met een kadootje (da klapt beter tschijnt).

Vroeger was dat simpel: ge kochte u een krabbe druiven (een krabbe verdjus in zo een namaak rietpanderke, schone gegarnierd met een velourne papierke aan de binnenkant) in de winkel op de hoek en ge koste over iets klappen (ze waren rijpe, of zoete of zuur of ze waren ulder geld niet weird).

Een blomme of een plante is ook altijd goed (ge kunt u daar gemakkelijk achter weg steken). Soorten genoeg en in alle kleuren maar let wel een beetje op dat ge zeker nooit met géén chrysanten af komt (Addreilingen is wel nog verre, maar toch). Blomme of plante, rond de pot moet er zo een groen plastic-plicérokske en als het een beetje
kan ook nog ne roze strek met een biezeke.

Die beter in de centen zit kan kiezen uit veel meer natuurlijk... ne "cachepot" bijvoorbeeld. Te krijgen in alle vormen en maten en verwrocht en gesculpteerd met griekse of bijbelse taferelen. Met een een beetje geluk past dien blompot van hierboven in dat spel en gaat dat duo nog jaren schone staan in uwen entree.

Nen tip: ge kunt natuurlijk ook altijd ne keer kijken thuis bij uw collectie: "kadoos dak gekregen heb maar niet moest ein" en daar een item uitkiezen natuurlijk. Beetje delicaat, want ge moet zien dat er geen prijsetiketje meer opplakt en meer nog, dat ge het ding toevallig niet geeft aan die persoon van wie dat ge het ooit gekregen hebt.


tip: nu dat de wellness-rage nog altijd redelijk populair is... een vrachtje zware ronde keien om ne keer ne zweethut te doen misschien ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten