06-01-2011

medische update acht

Het is niet te geloven maar de zon is terug, ik ben deze middag een tijdje naar het twaalfde geweest om een onwaarschijnlijk natuurfenomeen te bewonderen: van Brugge tot aan de kustlijn... een landschap dat breeduit ligt te lachen in de zon, zon, zon !!

Minder zonnig nieuws viel er te rapen tijdens het doktersconsult van deze morgen: de methotrexaat laat zich lastiger wegspoelen dan de vorige keer en gezien het risico op schade ter hoogte van de nieren zal er waarschijnlijk langer gespoeld moeten worden: alweer een paar onverwachte extra ziekenhuisdagen in het verschiet. Ik heb het momenteel wel zo een beetje gehad met die chemo-toestanden en het eeuwige: wachten, wachten, wachten.

5 opmerkingen:

 1. Marc, je schrijft er was weinig zon te rapen tijdens de consultatie, wel jongen denk aan de leuke momenten die je hebt mogen beleven op het twaalfde.

  Hier in Kuurne regent het en is het echt somber.
  De logo van dikke duim komt ook terug te voorschijn als ik mijn reactie plaats. Ik geloof dat Google de logo heeft opgenomen als mijn profiel.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hou dat onwaarschijnlijk natuurfenomeen vast ! Het doet me denken aan de slierten mist die af en toe plaats maakten voor een fantastisch panorama toen we in de Vercors waren en eindelijk die GR vonden. Weet je nog ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oei - nen extra dag (of twee) - zal wel niet tof zijn...Op zich is dat geen drama maar wij hebben hier makkelijk praten hé...
  Toch moet je erdoor. Sterkte, je bent er echt bijna...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms kan je zo'n boodschap echt niet meer hebben hé. Maar kop op. Ondertussen zijn we alweer een dag verder. Misschien tegen het weekend thuis? Ik hoop het echt!

  BeantwoordenVerwijderen