16-01-2011

medische update negen


Bij wijze van afscheid van de consolidatiefase gaan we komende week woensdag nog eens onder de PET-scan. Als de resultaten goed zitten dan hebben we het zwaardere parcours achter ons en zijn we klaar voor het lichtere werk waarbij de volgende chemo's hoofdzakelijk in de dagkliniek gegeven zullen worden. Mochten de resultaten echter tegen zitten dan weet ik niet goed wat er verder nog op de menu staat, ik mag er niet aan denken dat we dan net zoals in het bordspel "mens erger je niet" (what's in a name) terug naar "af" zouden moeten.

Het wordt volgende week hoe dan ook een beetje nagelbijten vrees ik, maar hoe je het ook draait of keert: het zal zeker niet de laatste keer zijn dat er getest wordt in dit ALL-verhaal. Als alles goed gaat zal ik wellicht zelfs nog veel jaren door dat soort checkups moeten en dat zal telkens wel weer met de nodige track gepaard gaan vrees ik, maar oefening baart kunst zeggen ze.

4 opmerkingen:

 1. Marc, je schrijft , het wordt volgende week een beetje nagelbijten. Wat er verder nog op de menu staat hoop ik oprecht dat het lekkere dingen zijn die je lust.Veel moed de komende dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door heel die medische mallemolen gaan is niet niks...en checkups zullen een deel van je leven worden maar hierdoor wordt je de kans geboden om in de toekomst nog veel te genieten van zomeravonden, zonsondergangen, zeewandelingen, zalige knuffels met je naasten...probeer vooral daaraan te denken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hou je haaks !

  en probeer dat nagelbijten ook onder controle te houden, je weet hoe het Arie Hop vergaan is ...

  veel moed volgende week !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Marc,

  alles went zeggen ze hé. Surprise surprise, die check-ups wennen eigenlijk nooit. Maar ergens geven ze ook wel een zekere rust omdat je weet dat je goed bezig bent. Het is telkens weer een geruststelling. En zoals Marjan zei, je geniet meer van de echt belangrijke dingen in het leven! We duimen voor woensdag, maar de resultaten zullen goed zijn, wedden?

  BeantwoordenVerwijderen