31-08-2010

klimaatverandering / drie

Op het gevaar af om voor ouwe zaag versleten te worden kom ik nog één keer terug op die fameuze klimaatverandering.

Eén van de belangrijkste redenen waarom het met ons klimaat goed fout zit, is de ernorme toename van het aantal homo sapienskes op onze planeet. De grafiek in bijlage zegt op zich al genoeg denk ik.

De oorzaak van dat probleem is volgens mij simpel... en te vinden in de tuin van Eden: toen ons Here met die ribbe van Adam aan de slag gegaan is, heeft hij volgens mij een paar kapitale fouten gemaakt. Bij Adam had ie wat meer mogen sleutelen aan zijn paringsdrift, want de belangrijkste drive van de meeste jonge mannen op deze planeet is: "paren" maw.: het zover en zoveel mogelijk mogelijk verspreiden van hun "kostbare zaad" in of toch liefst, zo dicht mogelijk bij de moederschoot.

Jonge vrouwen daarentegen, zijn dan eer super-gefocused op "baren"... géén kind op wereld = géén echte vrouw! Daar valt iets voor te zeggen natuurlijk, maar als er dat voor het zelfde geld dan ook 10 of 12 moeten zijn, dat is natuurlijk nog maar de vraag!

In vroegere tijden was al dat "paren en baren" nog redelijk bij te houden omdat er door natuurlijke catastrofes en door de gebrekkige technologische kennis van onze voorouders (waar is de goede oude tijd van de Menapieërs en de Aquatieten gebleven...)regelmatig "serieus werd bijgestuurd" in de aantallen. Maar als ge nu dat grafiekske bekijkt dan zal er toch al redelijke "mega-catastrofe" nodig zijn om dat geval alsnog recht te trekken.

Noot: gezien "den ampleur" van de feiten denk ik dat het zot is om nu aan de jongere generatie offers te vragen om dit efkes te gaan regelen. Hoe die vertellinge ooit zal aflopen weet er op vandaag niemand... Daarom zou ik zeggen zoals velen indertijd in de schouwburg van Ieper geroepen en gescandeerd hebben: N. moet meer poepen !!! (dat laatste mag gerust meerdere keren herhaald worden).

2 opmerkingen:

  1. sjanse dat de paus en de pasters in onze contreien nie veel meer te piepen hebben of 't waren er nog meer !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt jij maar lekker een 'oude' zaag...

    BeantwoordenVerwijderen