05-10-2010

quatre mains

Enkele goede vriendinnen van me zijn al jaren "niet onverdienstelijk met kunst bezig". Omdat ik die straffe madammen ook in de toekomst allemaal liefst te vriend wil houden zou het uiteraard geen goed idee zijn om het werk van de ene meer aandacht te geven dan dat van de andere.

Laat het dus vooraf vooral duidelijk zijn dat het in géén geval de bedoeling is van dit berichtje om hiervoor het vuur aan de lont te steken!!!

Volgend weekend zijn er in Vlaanderen op veel plaatsen kunstwerken te zien van mensen die met passie werken aan kunst. Samen met een haar vriendin MAG organiseert Janneke
volgend weekend een tentoonstelling van hun beider werken in haar huis, atelier en tuin onder de naam "quatre mains". Een echte aanrader voor mensen die van pure ongecompliceerde en eerlijke schoonheid houden.

Meer info over over het werk van Janneke en MAG + info over hun tentoonstelling "quatre mains" vind je op onderstaande sites.


http://www.jannekelutin.be

http://www.magvermeiren.be


noot: deze tentoonstelling kan ook bezocht worden in het kader van "buren voor kunstenaars"... surf naar de site voor meer info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten